Πακέτα Συνεργασίας για Ξενοδοχεία

Εκπαίδευσε την ομάδα του Ξενοδοχείου σου σε νέες δεξιότητες, βρες προσωπικό με πραγματικά Skills, απλοποίησε την Εκπαίδευση νέων εργαζομένων στο κατάλυμά σου.

1.png

Εκπαίδευση Ξενοδοχειακής ομάδας σε νέα Skills

Οι Εκπαιδεύσεις γίνονται ζωντανά μέσω Camera, αποκλειστικά για την ομάδα του Ξενοδοχείου σου. Έπειτα παραμένουν Recorded στον λογαριασμό σου και είναι διαθέσιμες και για τους μελλοντικούς εργαζομένους στο Ξενοδοχείο.

2.png

​Εύρεση Προσωπικού Ξενοδοχείου

Μπορείς να δημοσιεύεις αγγελίες εργασίας στο ειδικό περιβάλλον Jobs της Hotelier Academy αλλά και να έχεις πρόσβαση σε έτοιμα Job Descriptions. Επίσης μπορείς να  λαμβάνεις μέρος στα Hotel Career Events  της Hotelier Academy, οργανώνοντας ζωντανές Online Συνεντεύξεις με υποψηφίους.

3.png

Απλοποίηση Εκπαίδευσης Νέων Εργαζομένων

Στήνουμε όλες τις Εκπαιδεύσεις του Ξενοδοχείου σας σε ειδικό περιβάλλον έτσι ώστε να μειώσετε τον χρόνο της αρχικής εισαγωγής  νέων εργαζομένων αλλά και την διαρκή εκπαίδευση όλου το προσωπικού

4.png

Ενίσχυση της φήμης σας ως Εργοδότης

Δημιουργούμε άρθρα και περιεχόμενο που θα προωθήσουν το Ξενοδοχείο σας αποτελεσματικά στην Αγορά του Ελληνικού και Παγκόσμιου Τουρισμού ενισχύοντας το Employer Brand αλλά τις B2B προοπτικές σας.

Πρόσβαση σε όλα τα ζωντανά Ξενοδοχειακά Σεμινάρια που πραγματοποιούνται από τους Instructors της Hotelier Academy Greece, σε μηνιαία βάση.

Συμμετοχή στο Pre-Opening School event που διοργανώνεται κάθε Μάιο, με εξειδικευμένα σεμινάρια για την προετοιμασία της ερχόμενης σεζόν.

Πρόσβαση στο πλήρες περιεχόμενο των Recorded Δωρεάν Webinars της Hotelier Academy που έχουν γίνει στο παρελθόν.

Πρόσβαση σε επιπρόσθετο εκπαιδευτικό περιεχόμενο που δημοσιεύεται σε μηνιαία βάση, όπως tutorial cards & role-playing scenarios, σε συγκεκριμένα ξενοδοχειακά ζητήματα.

Priority Registration στα Δωρεάν Ξενοδοχειακά Webinars.

Δυνατότητα άμεσης επαφής με τους Instructors για private educational coaching.

Παροχή βεβαιώσεων παρακολούθησης για όλα τα σεμινάρια, για την ενίσχυση του βιογραφικού σας.

Μάθετε περισσότερα για πακέτα συνεργασίας για Ξενοδοχεία με την Hotelier Academy Greece

Ενδιαφέρεστε για εκπαίδευση & εύρεση προσωπικού ξενοδοχείου; Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε πώς μπορείτε να συνεργαστείτε  με την Hotelier Academy Greece, και να ενισχύσετε ουσιαστικά την ομάδα του ξενοδοχείου σας.